Varselskilt – markedets beste utvalg

varselskilt for fare for rasEt varselskilt fra Fare For Ras har til hensikt å gjøre folk oppmerksomme på at de beveger seg inn i et område, der det er risiko for ras fra taket. Et slikt varselskilt betyr at snøen eller istappfjerning er nært forestående. Det vil ikke være tilstrekkelig å bare informere om mulighet For ras. Dersom et varselskilt er satt opp kan det ikke stå oppe på ubestemt tid. Gårdeier eller eier av bygg er pålagt å fjerne snø eller is innen kort tid. Politivedtektene gir pålegg om å fjerne varselskilt etter senest 7 dager. Fare For Ras gir de som har behov for å henge opp et varselskilt flere muligheter. Informasjon om dette kan du lese mere om lengre ned på siden.

Informasjon om Fare For Ras eget varselskilt

  • Alle våre skilt er  produsert i værbestandige materialer av høyeste kvalitet
  • Signalrød markeringsduk i 650g/m2 vevd PVC
  • Sikres enkelt mot tyveri med hengelås
  • Kan leveres ferdig montert etter avtale

 

Varselskilt – Hvilket passer best for deg?

For bestilling vennligst benytt skjema på denne side >>

Vi leverer 2 ulike typer varselskilt / avvisere.

robust oppheng for varselskilt

01 – Varselskilt Robust

Vårt kraftigste skilt! Norges mest solgte varselskilt!

Kraftig og solid installasjon som tåler det meste. Her betaler du litt mer for et skikkelig solid skilt. Egner seg godt hvis din eiendom ligger i et værbelastet område. Ikke la deg lure av dårlige kopier. Låsbart. Kampanjepris: kr 690 ;-

 

takrenne oppheng for varselskilt

02 – Varselskilt med feste for nedløpsrør

Dette er en løsning for deg som vil unngå permanente inngrep i fasaden.

Enkelt og greit monteres skiltet til ditt nedløp for takrenner. Ved eventuelle uhell bøyer stangen seg slik at takrenne går fri for skader.  Passer til 100 mm nedløpsrør. Låsbart. Kampanjepris: Beklager, men dette produktet er for populært, så det har vi ikke inne nå! 

 

Tilleggsprodukter

03 – Montering

Inkludert fasade skruer og plugger. Kr 445;- pr. skilt

04 – Sperrebånd

500 meter x 7 cm pr rull. Kr 395;-

Alle priser er eks. mva. Ved levering i Oslo & Omegn tar vi 189,- for det.
Øvrige adresser tilkommer postens satser. 

Vi sender til hele landet med Posten Norge.

 

Politivedtektene

I politivedtektene for kapittel 4 om Gårdeiers særlige plikter heter det:

§ 4-1 Snø, is og takras

Når snø eller is truer med å falle fra hustak mot offentlig sted, skal eieren straks sette opp avvisere eller lignende innretning som gjør det tydelig at ferdselen er forbundet med fare eller ulempe og snarest sørge for at taket blir ryddet. Eier av bygning eller grunn, eller den som utfører brøytingen må ikke henlegge snø eller is fra eiendommen slik at det er til hinder eller ulempe for ferdselen på offentlig sted. Eier av bygning eller grunn mot offentlig sted plikter snarest etter takras å rydde fortauet utenfor eiendommen for snø og is.

Referanse: lovdata.no

 

Husk å fjerne istapper!

Vi minner om at det er lovpålagt å sette opp varsling ved rasfare. Det er ikke tilstrekkelig å kun henge opp varselskilt, ved rasfare må snø og istappfjerning utføres umiddelbart.

Bestill istappfjerning her.