Snørydding

måker snø med rød skuffe
Etter flere runder med snøbrøyting i gatene så vil snøen pakke seg godt inn mellom parkerte biler eller samles i store hauger. Det gjør det vanskelig å utnytte parkeringsplassene fullt ut. Da kan det være på tide med snørydding for å fjerne snø fra området.

Driftsavtale på snørydding

Ved inngåelse av en kontrakt på driftsavtale om snøbrøyting vil det være mulig å legge til et ønske om at det foretas snørydding. Dette kan være svært aktuelt for deg som ikke har redskapene selv eller tilgjengelig. Foruten en fast driftsavtale så tar vi på oss temporære oppdrag der vi blir tilkalt. Snørydding vil skje etter at vi har gitt god varsel i forkant ettersom det vil være behov for å parkerte biler vekk fra området. Det vil gjøre selve snøryddingen mer effektiv.

traktor med plog brøyter vei

Ikke bare kan vi gjøre snørydding i gate eller langs fortau, men har mulighet til å ta  på oss oppdrag for å få fjernet snø fra hustak. Dette kan fort være farlig i forhold til ras og eventuelt dannelse av istapper. Taket i seg selv vil merke tyngden av snø og kan gi etter.

Hvis vi ikke kommer til med tradisjonelle verktøy vil vi kunne sikre at veier er ryddet for snø og is med andre hjelpemidler.

Ikke alltid vil det passe seg å bruke maskiner til arbeidet. Vi kan sette inn mannskap som tar for seg måking av snø ved inngangspartier, trapper og gangveier. Da bruker vi som regel spade, kost, barkespade for å hakke opp is og snøfreser.

Etter gjennomført snørydding vil vi se til at vei og fortau er sikre til å ferdes i. Avhengig av temperaturen vil strøing av enten grus eller salt være aktuelt.

 

Be om en uforpliktende prat

Benytt deg av bestillingsskjema på siden for et uforpliktende tilbud. Vi hører gjerne fra deg dersom du har spørsmål om dette kan passe deg eller hvilke andre tjenester vi kan tilby. Du vil bli kontaktet så fort vi hører fra deg.

Haster det? Ring vår alarm telefon +47 901 84 045