Snøbrøyting

traktor med plog brøyter veiFare For Ras tilbyr snøbrøyting som en av våre mange tjenester. Vi  tar på oss oppdrag for brøyting av gangveier, fortau og fellesarealer. Alle er velkommen til å ta kontakt med oss, enten du representerer et borettslag, sameie eller har behov for brøyting på privat område. Vi har alt av nødvendig utstyr som trengs tilpasset oppgavene.

 

HOPP TIL INNHOLD

 

Driftsavtale på snøbrøyting

Når høsten er kommet godt i gang og vinteren nærmer seg, er det på tide å gjøre seg klar. Ingen vet hvilke snømengder vi har i vente. Likevel vil det være smart å ha en fast avtalt kontrakt som sikrer deg brøyting til rett tid. Selv om vi påtar oss temporære oppdrag vil vi anbefale en fast driftsavtale gjennom sesongen slik at det ikke vil oppstå problem om snømengdene skulle bli store. Vi på tar oss oppdrag for snøbrøyting hovedsakelig i Oslo og Akershus.

bil med rød snøplog driver med snøbrøyting

Hvis du inngår en driftsavtale vil vi fjerne snøen så snart det har vært et snøfall uten at du trenger å foreta deg noe. Før vi gjør en avtale vil vi ta en befaring av området, gjerne før snøen har lagt seg for å avklare eventuelle områder der snøplog eller brøyteredskaper kan gjøre skade. Deretter  vil du få et uforpliktende tilbud. Pris for brøyting vil variere etter omfanget.

Strøing av vei

Gjennom vinteren vil det være dager som er mer solfylte enn andre. Med solen kommer varmen som igjen fører til at snø smelter og gjør at underlaget blir glatt når det fryser til  igjen. På grunn av temperatursvingningene kan det være lurt å ha på  plass en driftsavtale som sørger for at det er trygt å bevege seg både på fortau som på vei. Strøing tilbys gjerne i samme avtale dersom snøbrøyting vil være aktuelt.

Fare For Ras leverer flere vinter tjenester som kan være aktuelt for ditt område:

  • Istappfjerning – fjerne istapper på en sikker og profesjonell måte
  • Snørydding – kjøre bort snø som skaper problem
  • Måking av snø på taket – vi fjerner snø på taket

Strøing leveres i de fleste tilfeller som en del av en driftsavtale, men vi kan gjøre temporære oppdrag ved behov. Våre tjenester kan benyttes av bedrifter, gårdeiere og privatpersoner.

Strøing vil kunne skje på veier, fortau, stikkveier, innkjørsler og inngangspartier. Selve strøjobben skjer med bruk av maskin eller at den gjøres for hånd. Vi kan levere strøkasser der det er ønskelig. Ved bestilling vil vi sørge for at de er fylt opp med strøsingel, sand eller salt.

grus på sti

Hvem er ansvarlig for strøing?

I Oslo er det litt forskjellige regler som råder. Det kommer litt an på om det er utenfor ring 1. Om bygningen ligger innenfor ring 1 har gårdeier plikt å snarest fjerne snø og is fra fortau. Dette gjelder også strøing. Det skal strøs på grunn mot offentlig sted. Det skal være forsvarlig å bevege seg, så pålegget fremsetter krav for at fortau ikke skal være gjensnødd eller glatt. Fortau skal feies snarest mulig dersom det brukes kjemiske midler for smelting. Utenfor ring 1 skal kommunen sørge for dette med mindre annet er avtalt.

Bruk skjemaet på siden for en uforpliktende prat >>

Eventuelt kan du bruke vår e-post post@fareforras.no eller ringe oss på telefon +4790184045.